Boulebar

boulbar_5

boulbar_4

boulbar_2

boulbar_3

boulbar_6

Boulebar drev flertalet boulehallar i Stockholm där man serverar mat och dryck, ofta som företagsevent eller gruppbokningar. De kom till Stylt inför sin nyetablering i Malmö och med planer på expandera till Europa och en önskan om att dra till sig nya kundgrupper. De behövde en ordentlig översyn av sitt varumärke och utformningen av både inredning och kommunikation. Stylt tog tag i den sanna historien om Grönbrallan och de gamla vännerna som startade hela resan som ledde fram till det framgångsrika företag de är idag. Och med en dos fransk park, en dos tävlingslust och en hel del betong blev ridhuset på Drottningtorget Malmös nya hipsterhak. Detta var den första Boulebar med den nya profilen och efter det har flera nya och gamla Boulebar lokaler fått samma kläder. Jag var handläggande arkitekt genom hela projktet.